Her er de første skjermbildene fra nye Kick Off

Spoiler: Det ser i grunnen ut som gamle Kick Off.

Dino Dini, som er skaperen av Kick Off, Kick Off 2, Player Manager og Goal!, er tilbake med et nytt fotballspill. Det heter, passende nok, Dino Dini’s Kick Off Revival, og utvikles i samme ånd som utviklerlegendens tidligere spill. For de yngste leserne våre betyr det at vi ser banen og spillerne fra fugleperspektiv, og at ballen ikke er klistret til spillernes føtter.

Samtidig vil dagens analoge kontroller gi spillet en nøyaktighet de gamle Kick Off-spillene ikke kunne gi, og spillet vil dessuten benytte seg av tredimensjonal grafikk.I tillegg loves vi oppdatert fysikk og kunstig intelligens, samt flerspiller over nettet. Her er de første skjermbildene fra spillet:

Dessverre kommer Dino Dini’s Kick Off Revival kun til PlayStation 4 og Vita – i alle fall i år. Siden Sony har hatt en finger med i utviklingen, er det vel tvilsomt at det noensinne kommer til Xbox One. Men en PC-versjon kan man kanskje håpe på.

Da spillet først ble annonsert, la Dini ut denne videoen om planene sine:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.