Kalde grøss i lav oppløsning

Lovecraft-inspirerte The Last Door: Season 2 er snart ferdig.

The Last Door er en episodebasert serie med pek-og-klikk-eventyr der grafikken ser litt ut til å være hentet fra den første generasjonen med grafiske eventyr fra Sierra. Men på tross av den lave oppløsningen, er spillene fulle av stemning og god pikselkunst, og i tillegg kommer et imponerende lydspor.

Nå er samlerutgaven av The Last Door: Season 2 snart klar for full lansering. Spillet har vært i «early access» en stund, og fått en og en episode ettersom disse ble ferdigutviklet, men den 29. mars blir hele pakken tilgjengelig. Denne gangen følger vi psykologen til forrige sesongs hovedperson, som har lagt ut på en reise for å finne sin forsvunne klient.

Den andre sesongen er tilgjengelig for PC, Mac og Linux, mens den første også finnes for iOS og Android. Det er nok lurt å spille den først. Her er en skummel sesong 2-trailer:

 

2 kommentarer om “Kalde grøss i lav oppløsning”

    • Jeg likte det godt. Noen få frustrasjonsmomenter her og der (virket som kvaliteten sank litt mot slutten), men veldig stemningsfullt og fascinerende.

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.