Fly russisk kamphelikopter i nytt spill

Air Missions: Hind beskrives som en kombinasjon av arkadespill og simulator.

Det er noen ganger litt merkelig å tenke på hvordan ulike typer spill glir inn og ut av massemarkedets fokus. På nittitallet, da Microprose lanserte sitt Gunship 2000 og da Novalogic noen år senere kom ut med Comanche: Maximum Overkill, var helikopterspill noe av det hotteste på PC-scenen. Men i dag glir disse stort sett forbi i stillhet.

Du kan både se helikopteret utenfra, og spille med «kameraet» i cockpiten.
Du kan både se helikopteret utenfra, og spille med «kameraet» i cockpiten.

Nå har det i alle fall kommet et nytt spill i sjangeren. Air Missions: Hind gir deg kontroll over spakene til den russiske «flygende tanksen» Mi-24 Hind, som du kan utstyre med det du måtte ønske av våpen før du sendes ut på over femten oppdrag satt til fiktive konflikter i Sentral-Asia, Øst-Europa og Barentshavet.

Spillet har også flerspillermuligheter, der du kan velge om du vil samarbeide med eller ta knekken på venner, bekjente og tilfeldige Steam-folk.

Nå har slovakiske 3Division lansert spillet i «early access» på Steam. De forventer at spillet skal forbli på tjenesten i fire-fem måneder, før den ferdige utgaven skal lanseres på sensommeren. For øyeblikket skal spillet være «35 prosent ferdig», og kommer med «flere» oppdrag fra kampanjen og de andre modusene.

Den ferdige utgaven skal også komme til Xbox One. Her er traileren:

 

En kommentar om “Fly russisk kamphelikopter i nytt spill”

  1. Commanche var konge….. Må sies, når jeg ser på bildene fra spillet på Mobygames, at voxelgrafikken var veldig imponerende, så mulig det også var en av grunnene til at det var et populært spill.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.