Husker du TY the Tasmanian Tiger?

Nå har en nyversjon av konsollklassikeren fått tidliglansering på Steam.

TY the Tasmanian Tiger er et av de mange fargerike, tredjepersons plattform/actionspillene som preget konsollmarkedet – og da spesielt PlayStation 2 – tidlig på 2000-tallet. Her følger vi den tasmanske tigeren TY, som må legge ut på et eventyr i den australske «outbacken».

Nyversjonen.
Nyversjonen.

Nå jobber utviklerne i Krome Studios med en nyversjon, som skal skilte med forbedret grafikk (oppdaterte skygger, refleksjoner, HD-oppløsning, 60 bilder i sekundet) og Steamworks-integrering. Men det kanskje viktigste av alt er at den blir spillbar på moderne plattformer, slik at man ikke må børste støv av den gamle PlayStation 2-maskinen for å spille.

Nyversjonen er ute i «early access», og utviklerne jakter på feedback om kontrollsystemet og nyhetene i spillet. De påpeker at spillet fortsatt er uferdig, og på Steam-siden er det en lang liste med ting som ikke er ferdig eller implementert i den nåværende versjonen.

Planen er at den ferdige versjonen skal lanseres i løpet av årets tredje kvartal. Hvis spillet gjør det godt, vil utviklerne vurdere å gi oppfølgerne samme type nyversjoner. Her er en trailer:

Funfact: Spillets sjefsutviklere var John Passfield og Steve Stamatiadis, som noen av Spillhistories lesere kanskje kjenner bedre som duoen bak eventyrspillet Flight of the Amazon Queen.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.