Super Arcade Football har fått tidlig lansering

Dette fotballspillet vekker minner om Kick Off og Sensible Soccer.

I går ble Super Arcade Football lansert i «early access» på Steam. Spillet er et tradisjonelt, arkadepreget fotballspill der du ser spillerne og banen fra fugleperspektiv (vi burde kanskje begynne å kalle det «droneperspektiv»), og uten et snev av realisme.

Gode minner.
Gode minner.

Opp til fire spillere kan delta på samme maskin, og man kan både spille frittstående kamper eller sette opp turneringer. I tillegg til normal fotball kan man spille innendørsfotball med fem på hvert lag, der ballen spretter i veggene i stedet for at man får innkast og slikt. Det er til og med mulig å spille på en isbane.

Mange funksjoner på vei

For øyeblikket har ikke spillet noen nettbasert flerspiller, men det skal etter planen komme. Det samme skal en kampanjemodus der du i Sensible World of Soccer-stil får ta laget ditt fra de lavere divisjonene til toppen. Men ikke forvent ekte spillere og lagnavn; offisielle lisenser har selvsagt ikke indie-utviklerne i OutOfTheBit råd til.

Super Arcade Football koster 70 kroner (63 kroner med lanseringsrabatt), og skal etter planen være i «early access» i ti til tolv måneder. Her er en trailer som gir et inntrykk av hva du har i vente, om du velger å investere nå:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.