YouTube-fenomenet Human Fall Flat nærmer seg utgivelse

Den herlige traileren for det fysikkbaserte hjernetrimspillet har blitt en slager på YouTube.

Da jeg så den første traileren fra Human Fall Flat tidligere i år, var min første reaksjon å dele den her på Spillhistorie.no. I ettertid har en rekke populære Youtubere fått tilgang på det uferdige spillet, og ifølge utgiver Curve Digital har videoene deres blitt sett over ti millioner ganger så langt.

Jeg har en idé!
Jeg har en idé!

Nå har utgiveren annonsert at spillet skal lanseres til sommeren, for både konsoll og PC. Hvis du allerede har kjøpt tilgang på spillet via Itch.io, skal du få Steam-nøkkel ved lansering.

Human Fall Flat er et fysikkbasert hjernetrimspill der du styrer en liten tøydokke-figur ved navn Bob. Han må sitter fast i en surrealistisk drømmeverden, og du må hjelpe ham å rømme. I denne drømmeverdenen kan du gjøre nesten hva som helst for å løse utfordringene du møter. Brettene har ingen fastsatte løsninger, så her må du bare eksperimentere.

Det må imidlertid være innenfor spillfysikkens lover, og generelt noe et normalt menneske ville kunne klart å gjøre. Bob har nemlig ingen superkrefter. Han kan dytte ting, dra ting, sparke ting, bære ting, klatre på ting, ødelegge ting, og bruke ting på andre ting for å få ting til å skje. Ting!

Her er den kule spilltraileren igjen:

En kommentar om “YouTube-fenomenet Human Fall Flat nærmer seg utgivelse”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.