I eventyrspillet Goetia har du vært død i 40 år

Dette er en spøkelseshistorie der du selv er spøkelset. Men du har viktigere ting å gjøre enn å skremme folk.

Goetia er det første spillet fra Square Enix’ merkelige folkefinansieringsinitiativ Square Enix Collective som har blitt ferdigutviklet og lansert. Dette er et eventyrspill der du får rollen som Abigail Blackwood, ei jente som ble drept for 40 år siden.

Stemningsfulle miljøer.
Stemningsfulle miljøer.

Nå har noen, eller noe, vekket ånden din opp igjen. Dermed må du utforske familiens gamle herregård og dens grufulle historie, og prøve å finne ut hva som har skjedd i årene som har gått siden du døde.

Spillet er et todimensjonalt eventyr der du leder ånden din gjennom sideskrollende miljøer fulle av logiske nøtter som må løses. Som alle spøkelser med respekt for seg selv, kan du påvirke gjenstander i miljøene, og til og med få dem til å fly eller kombinere dem med andre (hei, dette er et eventyrspill).

PC-versjonen er ute på Steam nå, mens Mac-versjonen følger om noen uker. Spillet koster 100 kroner. Her er en spøkelsesaktig trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.