Stilfull cyberpunk-action i Ruiner

Devolver Digital har annonsert et brutalt actionspill der handlingen foregår i en futuristisk storby.

I nyannonserte Ruiner foregår handlingen i en storby ved navn Rengkok, i 2091. Du spiller en psykopat med en kropp full av elektronikk, som kjemper mot et korrupt samfunn for å redde din kidnappede bror. Underveis ledes du av en kvinnelig hacker, som muligens ikke er så velmenende som du tror (i alle fall ikke om man skal dømme etter traileren).

Jeg liker presentasjonen.
Jeg liker presentasjonen.

Spillet er et actionspill der du ser handlingen ovenfra, og får bruke en rekke forskjellige våpen og andre typer drapsutstyr i din kamp mot overmakten. Vi loves høy hastighet og mengder av fiender som må uskadeliggjøres (på blodig vis).

Utviklingen foregår hos Reikon Games, som er basert i den polske hovedstaden Warzawa. De har også fått med seg anime-komponisten Susumu Hirasawa, samt musikere som Khoven og DJ Alina, noe som forhåpentligvis sikrer et heftig lydspor. Grafikken er det ikke noe i veien med, som du kan se i denne kule traileren:

Ruiner kommer til Windows, Mac og Linux senere i år.

 

En kommentar om “Stilfull cyberpunk-action i Ruiner”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.