Her er den første videoen fra Kick Off-skaperens nye fotballspill

Neste måned får vi se om Dino Dini fortsatt kan sine saker eller ikke.

Dino Dini er mannen bak de klassiske Kick Off-spillene, som hektet tusenvis av unge og gamle spillere på åtti- og nittitallet. Nå er han snart tilbake med et nytt fotballspill, nemlig Dino Dini’s Kick Off Revival, som utvikles i samme ånd som de gamle klassikerne.

Spillet kommer til PlayStation 4 og Vita, og vi må sannsynligvis se langt etter versjoner for de andre plattformene, ettersom Sony er involvert i prosessen. Det betyr selvsagt ikke at en PC-utgave er utelukket, men Steam er kanskje ikke det største markedet for fotballspill ment for sofaflerspiller.

Nå har i alle fall Dini og gjengen lagt ut den første videoen fra spillet, og mye ser ut til å være ved det gamle. Samtidig ser det ut som kameraet er zoomet litt mer ut enn før, noe som vekker litt minner om Kick Off-seriens hovedrival, Sensible Soccer. Ta en titt, og se hva du syntes:

PlayStation 4-versjonen slippes 17. juni. Artig nok blir dette det andre Amiga-relaterte PlayStation 4-spillet på kort tid – nylig slapp Sony en nytolkning av Psygnosis-klassikeren Shadow of the Beast. Den fikk faktisk den originale Amiga-versjonen inkludert i pakken – dessverre er det ingen tegn på at Kick Off Revival inkluderer Amiga-originalene, selv om det hadde vært knallkult.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.