Ambisiøst MMO-spill byr på et helt univers

Bygg og bo på millioner av planeter, i MMO-spillet Dual Universe.

Hvis du liker spillene dine virkelig massive, ser MMO-spillet Dual Universe ut til å passe for deg. Dette er et førstepersons flerspillerspill der handlingen foregår i et sømløst univers bestående av millioner av planeter, der du kan bruke avanserte verktøy for å forme planetene selv, og bygge alle slags bygninger, farkoster og romstasjoner.

Lekkert.
Lekkert.

Spillet skilter med en dynamisk økonomi basert på tilbud og etterspørsel, og lar spillerne komme sammen for å lage egne samfunn og byer på planetene. I tilleg skal spillerne få en rekke muligheter til å skripte og automatisere ting som datastyrte romskip og fabrikker.

Alle spillerne får delta i samme univers (det er ingen separate «shards» eller begrensninger på hvor mange som kan være samme sted samtidig), og motoren støtter «potensielt millioner av spillere».

Det er naturligvis mange fallgruver for såpass ambisiøse spill, og det gjenstår å se hvor mye av planene som blir gjennomført. Den første alfaen skal etter planen komme neste år. Ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.