Nå er Westwood-spillet Nox gratis på Origin

Det innovative actionrollespillet er «on the house» på Electronic Arts’ distribusjonstjeneste.

Ved jevne mellomrom legger Origin ut spill helt gratis på distribusjonstjenesten Origin, som et ledd av promoteringen av det de kanskje fortsatt håper skal bli en skikkelig Steam-konkurrent med tiden. Nå er det Westwood-klassikeren Nox som er gratis i en periode, så du får logge inn på tjenesten for å grabbe det før det forsvinner igjen.

Nox er et actionrollespill fra Command & Conquer-utvikleren Westwood Studios. Spillet minner litt om Diablo-spillene, men har flere spesielle elementer. Blant annet er de ulike klassene du kan velge mellom svært forskjellige fra hverandre, og for å gjøre det enda mer fristende å spille gjennom spillet på nytt, fikk hver av dem sin egen handling i den historiedrevne kampanjen.

Spillet har også flerspiller, men i disse dager kan du kun spille via LAN. Nox kom opprinnelig ut i 2000, så de offisielle serverne er for lengst skrudd av.

Forresten: EA gir også bort Getaway-ekspansjonen for politi-og-røver-spillet Battlefield: Hardline. Det er kanskje mindre aktuelt for våre lesere, men nå vet du det i alle fall!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.