Skjermbildegalleri: The Settlers

Husker du hvor flott strategispillet The Settlers var da det dukket opp i 1993?

Hvis du noensinne har lurt på hvilket spill det er som er avbildet i toppen av siden vår, så har du fått svaret nå. Det er strategispillet The Settlers, fra Blue Byte og Ubisoft. Også kjent som Serf City: Life is Feudal i USA, der det ble distribuert av nå Ubisoft-eide SSI. Spillet kom ut i 1993, og det var tyske Volker Wertich som sto for både programmeringen (i Assembler!) og spilldesign.

Jeg kan peke på mange ulike spillserier som samlet betyr mer for meg enn The Settlers-serien, men jeg tror faktisk ikke jeg kan komme opp med noe enkeltspill som er viktigere for meg enn det originale The Settlers. Derfor er det kanskje litt rart at jeg aldri har skrevet noe om det her på Spillhistorie (jeg har riktignok skrevet et tilbakeblikk på spillet på Gamer.no).

En skikkelig The Settlers-artikkel får vente til en senere anledning, men i mellomtiden kan dere ta en titt på skjermbilder jeg har tatt fra den originale Amiga-versjonen av spillet (noen av bildene kjenner du kanskje igjen fra toppen av siden):

En kommentar om “Skjermbildegalleri: The Settlers”

  1. Settlers 2 ser nok enda litt finere ut, men at det fremdeles er et av de fineste spillene utgitt er det liten tvil om, og det ser mye bedre ut enn Settlers 3 og fram til hva det nå enn er de påstår at serien har kommet til.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.