Slain har blitt fikset etter lansering

Da det lekre 2D-actionspillet ble lansert tidligere i år, var det i dårlig stand. Men nå har utviklerne fikset det.

Slain var et spill jeg gledet meg ganske mye til, mye takket være den stilige pikselkunsten. Men da det først kom ut, viste det seg å være uferdig og fullt av problemer, så jeg glemte det etter hvert bort. Nå virker det imidlertid som utviklerne har fått fikset problemene, og da er plutselig Slain tilbake på ønskelista.

Spillet er et sideskrollende actionspill inspirert av tungmetall, med detaljert pikselgrafikk og massevis av blod og gørr. Handlingen foregår i seks verdener fulle av fiender og feller, hver med sine egne «bosser» på slutten.

I anledning den siste oppdateringen har spillet blitt relansert som Slain: Back to Hell, og alle tidligere eiere har fått én ekstra spillkode som de kan gi eller bytte bort. Skal vi dømme etter brukeranmeldelsene, ser det ut som utviklerne har lykkes i å fikse spillet – de 38 siste anmeldelsene er for det meste positive.

Steam-utgaven har allerede blitt oppdatert, mens GOG-versjonen får sin oppdatering innen 7. august. Her er en ny trailer:

 

En kommentar om “Slain har blitt fikset etter lansering”

  1. Imponerende mye bra pixelkunst de siste årene. Kult hvis spillet faktisk er bra nå. Dette har gått meg litt hus forbi, sikkert pga klagingen da spillet kom ut.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.