Men of War får nyversjon straks

Det taktiske krigsspillet gjenskapes i motoren til Assault Squad 2.

Russiske 1C Company og tyske Digitalmindsoft har fortalt at Assault Squad 2: Men of War Origins skal lanseres på Steam den 25. august. Dette er en moderne nyutgave av Men of War, et taktisk krigsspill som fikk mye ros da det opprinnelig kom ut i 2009.

Ny motor, bedre grafikk

Nyutgavelsen skilter med forbedret grafikk og oppgradert spillmotor (det kjører på GEM-motoren som brukes av Assault Squad 2, og har blant annet DirectX 11-støtte), og vi loves også forbedringer innenfor kunstig intelligens og grensesnitt. Fysikkmotoren som kalkulerer banene og oppførselen til gevær- og kanonkuler skal også ha blitt oppgradert.

Spillet kommer med de originale kampanjene, der du får spille som både sovjeter, tysker og vestlig alliert. Som i originalen kan du ta kontroll over selv de minste detaljene på slagmarken, og hvis du tror du kan gjøre ting bedre selv, kan du også ta kontroll over individuelle soldater og kjøretøyer.

Her er en trailer:

Originale Men of War ble utviklet av ukrainske Best Way, som debuterte konseptet så langt tilbake som i 2004, med Soldiers: Heroes of World War II. De sysler for tiden med Gates of Hell.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.