Hva med en runde Wolfenstein 3D med delt skjerm?

SplitWolf lar opp til fire spille Wolfenstein 3D på samme maskin.

De beste flerspilleropplevelsene får man når man sitter ved siden av med- eller motspillerne, og selv om førstepersons skytespill kanskje ikke er den sjangeren man først tenker på når ordet sofaflerspiller kommer opp, kan det også funke. Spesielt hvis man spiller i samarbeidsmodus.

Er det kjøretøyet også nytt?
Er det kjøretøyet også nytt?

Nå har versjon 1.0 av SplitWolf blitt lansert. Det er en modifikasjon for Wolfenstein 3D og Spear of Destiny, som legger inn støtte for flerspiller med delt skjerm. Modifikasjonen er optimalisert for to spillere, men det fungerer også med fire. Med to spillere, kan man velge om man vil dele skjermen horisontalt eller vertikalt. Med dagens brede skjermer, tipper jeg at vertikaldelt skjerm fungerer best – dette spillet ble tross alt opprinnelig laget for klassiske monitorer.

Ellers har utviklerne lagt inn en rekke samarbeidsmoduser og støtte for minikart/radar. Du må ha Wolfenstein 3D eller Spear of Destiny for at modifikasjonen skal virke, men spillene er tilgjengelige både på Steam og GOG, så det er ikke noe problem. Stikk innom ModDB for å laste ned.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.