Legg havet for dine føtter i Endless Legend

Det populære 4X-spillet får ekspansjon med maritimt fokus.

Fantasy-imperiebyggeren Endless Legend lever fortsatt, og nå får spillet snart en ny ekspansjon. Den heter Tempest, og fokuserer på sjøen. Her får vi en ny stor fraksjon ved navn Morgawr, som er spesialister på maritim krigføring og manipulering av andre vesener (inkludert, muligens, de nye sjømonstrene).

Denne byen tilhører den nye rasen.
Denne byen tilhører den nye rasen.

I tillegg kommer en ny ikke-spillar fraksjon som kalles Fomorians, og disse er i besittelse av unike sjøfestninger som man på et eller annet vis må få overtatt for å kunne kontrollere spillets nye sjøregioner.

Ellers loves vi mye moro å oppdage for de som utforsker de sikkert mye mer enn syv hav, men selvsagt også mange farer. En av disse er dårlig vær, som nå truer med å skape krøll rundt forbi på kartet. En annen er mystiske voktere som patruljerer enkelte, «ville» sjøregioner.

Amplitude Studios vil forøvrig snart lansere et annet Endless-spill, nemlig romstrategispillet Endless Space 2, i tidligutgave snart. Ah, og så ble de nylig kjøpt opp av Sega.

 

En kommentar om “Legg havet for dine føtter i Endless Legend”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.