Besøk et postapokalyptisk Afrika i Beautiful Desolation

Skaperne av Stasis er tilbake med nok et lekkert isometrisk eventyr.

Sør-afrikanske The Brotherhood har annonsert sitt neste spill, Beautiful Desolation. Detaljene holder de for øyeblikket tett til brystet, men de røper at det er snakk om et nytt isometrisk eventyr, og at det foregår i en fjern fremtid i Afrika. Du spiller en person som er fra «en annen tid og et annet sted», men mer vil de ikke røpe.

Skjermbilde – men det ser mye bedre ut i bevegelse!
Skjermbilde – men det ser mye bedre ut i bevegelse!

Det som gjør at jeg likevel poster om spillet er rett og slett hvor pent det ser ut – jeg antar det nok en gang er snakk om at grafikken har blitt forhåndsrendret, og selv om det ofte regnes som en utdatert metode i dag, er det åpenbart at det fortsatt fungerer veldig godt. Faktisk ser spillet best ut i bevegelse, noe du kan se på det offisielle nettstedet.

The Brotherhood vil starte en folkefinansieringskampanje for det nye spillet sitt snart. Deres forrige utgivelse var Stasis, et flott grøssereventyr satt til et forlatt romskip. Jeg syntes det var litt vanskelig å finne ut hva jeg skulle gjøre i Stasis, men jeg ser at folk flest (i alle fall de som tar seg bryet med å skrive brukeranmeldelser) liker det veldig godt.

En kommentar om “Besøk et postapokalyptisk Afrika i Beautiful Desolation”

  1. Stasis var et bra spill, men ikke noe mer enn det. Historien var litt for svak og karakterene litt for uinteressante til at det nådde helt opp for meg. Grafikken derimot er helt rå, og det gjelder denne traileren også. Jeg kommer nok til å støtte denne kampanjen også.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.