Norsk brettspill søker Kickstarter-støtte

I Kill the King må en spiller forsvare en borg, mens den andre må angripe den.

Vi tar en kjapp pause fra dataspillenes verden for å fortelle om brettspillet Kill the King, som gis ut av Petter Schanke Olsen og Thomas Lie Gjeseth fra Trondheim.

Spillbrettet.
Spillbrettet.

Spillet har vært under utvikling siden i fjor, og skal ifølge skaperne ha blitt testet av folk fra hele verden. Nå er spillet ferdig, komplett med coverbilde laget av en erfaren illustratør, og det eneste utviklerne trenger er midler for selve produksjonen (som vil foregå i Kina).

I den forbindelse har de akkurat startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter. Der er målet å skaffe 30 000 norske kroner, og kampanjen ser ut til å ha fått en god start.

Kill the King skal passe for spillere fra 14 år og opp, og skal ta cirka 30 til 60 minutter å spille. Det er for to spillere, der den ene leder en hær som starter på utsiden av en borg, mens den andre leder forsvarerne av denne borgen.

Spillet har også to andre «moduser». I den første foregår kamphandlingene utenfor borgen, og det blir et mye mer tradisjonelt strategispill. I den andre kombineres to spillbrett for et større og mer komplisert slag. Om du har lyst til å studere reglene, har utviklerne lagt disse ut på Dropbox.

Her er Kickstarter-presentasjonen:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.