WipEout-aktige Redout ser spennende ut

Det futuristiske racingspillet har fått en god mottakelse på Steam.

På tampen av forrige uke ble Redout lansert på Steam. Dette er et racingspill inspirert av WipEout, F-Zero og POD, der du styrer en superrask svevefarkost gjennom fargerike og krevende baner. Spillet skilter blant annet med 20 baner fordelt på fire verdener, en karrieremodus med cirka 75 løp, og nettbasert flerspiller for opp til 12 spillere.

Spillet bruker den nyeste Unreal-motoren.
Spillet bruker den nyeste Unreal-motoren.

I tillegg har det en egen VR-modus med støtte for Oculus Rift, HTC Vive og Razer OSVR. Hvis spillet går like raskt som inspirasjonskildene sine, høres dette litt utrygt ut – kanskje greit å ha en bøtte klar ved siden av PC-en, for sikkerhets skyld.

Redout har fått en svært god mottakelse på Steam så langt, med over 300 positive brukeranmeldelser og litt over 30 negative. Det er faktisk VR-støtten som ser ut til å få mest klager når jeg sjekker brukeranmeldelsene – blant annet er det mange som ikke liker hvordan kameraet fungerer. Forhåpentligvis får utviklerne ryddet opp i dette.

Her er en fersk lanseringstrailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.