I morgen lanseres FMV-spillet The Bunker

Husker du nittitallets interaktive filmer? Her er en ny.

På nittitallet var det mange som trodde at spillindustriens fremtid lå i retning Hollywood, og resultatet var en rekke «interaktive filmer» der man brukte ekte skuespillere og ekte film i stedet for dataskapt grafikk. Skal vi være helt ærlige, er det få av disse som fungerte særlig godt – men Tex Murphy-spillene og Gabriel Knight 2 er i alle fall ganske hederlige unntak.

Er det noen der ute?
Er det noen der ute?

Denne uken lanseres The Bunker, et FMV-eventyr som foregår i et Fallout-aktig bomberom mange år etter at verden utenfor har blitt fullstendig ødelagt av atomkrig. Like etter bombene falt, var det mange mennesker i bunkeren. Men nå er du den siste overlevende. Hvordan det har skjedd, er opp til deg å finne ut.

Filmet i ekte miljøer

Utviklerne har filmet handlingen i et et ekte bomberom i Essex i England, der regjeringen så for seg at folk skulle kunne leve i mange år etter en eventuell atomkrig. De har blant annet fått med seg skuespillerne Adam Brown (The Hobbit) og Sarah Greene (Penny Dreadful) på laget, og skryter av at spillets videosekvenser er blottet for CGI-effekter.

Hva er det han sikter på?
Hva er det han sikter på?

Handlingen (som visstnok er skrevet av folk som har vært involvert i spill som Broken Sword og The Witcher) skal være ikke-lineær, og kan tas i en rekke ulike retninger avhengig av hva du gjør.

The Bunker kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4, og Steam-lanseringen finner sted i morgen. Her er en trailer som viser hvordan spillet fungerer:

Commodore!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.