Dette spillet er en komplett Clustertruck

Men det ser jo moro ut, i alle fall!

Indie-spillet Clustertruck har akkurat blitt lansert, og folk ser ut til å like det. Kort sagt er det snakk om et tredimensjonalt plattformspill der du ikke må treffe bakken. Heldigvis kjører det en strøm av trailere i samme retning som du skal, og disse kan du bruke som plattformer. Uheldigvis styres disse av gale sjåfører og realistisk fysikk, så det er neppe så lett som en skulle tro.

I tillegg må du takle laserstråler, kraner og massevis av andre greier som kommer i veien for eller dreper deg.

I tillegg til en kampanjemodus (som ifølge rapportene tar cirka to timer å fullføre), skilter det med redigeringsverktøy som lar spillerne skape egne brett. Steam-versjonen har naturlig nok støtte for Steam Workshop.

Spillet er blant annet ute på Steam (100 kroner) og GOG (122,70 kroner). Her er en trailer som viser hva slags galskap du kan forvente:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.