Bli industriherre i Project Automata

Det kommende spillet ser ut som en blanding av Capitalism Plus og Transport Tycoon.

Project Automata er et økonomisk strategispill der du må bli rik på industri i en dynamisk verden som stadig er i utvikling. Du må ifølge utviklerne utvinne ressurser, bygge fabrikker og skape infrastruktur, og så vil verden rundt deg påvirkes av det du foretar deg.

Isometrisk strategi.
Isometrisk strategi.

Kunstig intelligens

Utviklerne lover blant annet at spillet vil få avansert, kunstig intelligens som styrer verden rundt deg «under panseret», og at dette vil være et av områdene der spillet deres skal skille seg ut. Hver by vil for eksempel ha et eget byråd og en ordfører, som vil styre den basert på politiske avgjørelser.

Nå har de startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter for å skaffe budsjett til resten av utviklingen. Skal jeg være helt ærlig, ser det allerede litt tvilsomt ut at denne vil lykkes, men forhåpentligvis kan utviklerne få spillet ferdig uansett. Det virker nemlig ganske interessant, som du kan se av denne videoen:

Du kan også stikke innom spillets Greenlight-side, og eventuelt gi det din stemme der. På den siden finner du en lenke til en demo, slik det er nå. Om alt går etter planen, håper utviklerne å få spillet ferdig innen slutten av neste år.

En kommentar om “Bli industriherre i Project Automata”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.