Spillerne elsker rytmeactionspillet Thumper

Intens rytmeracing for PC og PlayStation 4.

Thumper er et rytmespill der du spiller en rombille som flyr gjennom verdensrommet i uhyggelige hastigheter. Spillet minner tilsynelatende litt om Audiosurf, der det kombinerer racing, rytmeaction og psykedeliske omgivelser med svært høy fart. Spillet byr på ni nivåer, der du blant annet må forholde deg til farlige «bosser».

Musikken i spillet er laget av Brian Gibson, som til daglig er bassist i bandet Lightning Bolt.

Positive tilbakemeldinger

Spillet ble lansert i går kveld, og har ikke bare fått massevis av god kritikk i spillpressen, men også en nesten hundre prosent positiv mottakelse av Steam-publikumet. Av 60 brukeranmeldelser er alle unntatt én positive.

For øyeblikket støtter PC-versjonen av spillet kun normale skjermer, mens PlayStation 4-utgaven har støtte for PlayStation VR. PC-utgaven får VR-støtte «snart». Jeg mistenker nok at å spille dette med VR-briller blir hakket for intenst for min egen del. Hvorfor kan du se her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.