Den første Dark Souls III-utvidelsen er ute nå

Ashes of Ariandel tar oss med inn i en magisk maleri.

Årets høydepunkt før Civilization VI dukket opp var sannsynligvis Dark Souls III, og nå har det japanske actionrollespillet fått sin første ekspansjon. Den heter Ashes of Ariandel, og foregår i en snødekt verden tilgjengelig via et magisk maleri – ikke en helt ny idé for serien, altså, men det er jo noen år siden sist.

Som vanlig vil From Software helst si så lite som mulig om ekspansjonen på forhånd, men vi loves selvsagt nye steder, fiender, våpen, rustninger og så videre.

Det er farlig å gå alene, er er et stykke pizza.
Det er farlig å gå alene, her er et stykke pizza.

Kort ekspansjon

Brukeranmeldelsene og de øvrige rapportene så langt indikerer at enspillerinnholdet i pakken er mellom 2 og 4 timer langt. Dermed er jo spørsmålet om det er noen særlig vits i å kjøpe pakken nå, eller om man eventuelt bør vente til den andre av de planlagte ekspansjonene har blitt lansert slik at man får et litt lengre gjensyn med spillet.

Personlig ventet jeg til alle ekspansjonene for Dark Souls II var ute med å gå tilbake, og det fungerte i alle fall veldig bra. Da hadde jeg mye nytt innhold tilgjengelig samtidig, og samlet leverte de en ganske omfattende opplevelse.

Men om du har hastverk, er altså Ashes of Ariandel ute nå – for PC, Xbox One og PlayStation 4. Utvidelsen kan kjøpes individuelt, eller som en del av et «sesongpass». Her er en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.