Hvordan er Dishonored 2?

I dag kom Dishonored 2 ut. Steam-brukerne er ikke så fornøyd, hva med dere?

Jeg elsket Dishonored, men jeg må innrømme at oppfølgeren falt litt bort fra radaren – og Bethesdas ødeleggende holdninger til anmeldelser hjalp ikke akkurat på entusiasmen min. Nå er det plutselig ute, og jeg har … vel, jeg pre-loader visst Tyranny akkurat nå. Selv om det også er en sperrefrist der, vet jeg at medier har fått tidlig tilgang (fordi jeg har folk i vennelista som har fått Tyranny-«achievements» i flere dager), så det virket som et litt tryggere valg.

Jeg antar de første anmeldelsene kommer samtidig med at spillet låses opp, og hvis det viser seg at spillet suger, kan jeg bare be om pengene tilbake.

Men jeg er jo nysgjerrig på Dishonored 2. Arkane Studios er en av favorittutviklerne mine, og de har ikke laget et spill jeg ikke har elsket (nå har de riktignok ikke laget så veldig mange spill i utgangspunktet, men de har jo holdt på en stund). Jeg ser på Steam at folk er skeptiske til PC-versjonen, men siden mange bruker Steam-anmeldelser som «bug-rapporter» kan det være litt vrient å vite hvor representative problemene folk snakker om egentlig er.

Med tanke på at pressen akkurat har fått tilgang, er det vel en stund til gode anmeldelser dukker opp (selv om Eurogamer ser ut til å like det de har spilt så langt). Har noen av dere testet spillet? Hva syntes dere?

 

En kommentar om “Hvordan er Dishonored 2?”

  1. Ser ut som det er mildt sagt veldig mange tekniske problemer med PC-versjonen, så jeg kommer ikke til å kjøpe spillet før de er fikset. Eneren er forøvrig et av de bedre AAA-spillene som finnes der ute. Hvis toeren bare er en del vanskeligere, så kan det bli veldig bra.

    Hadde heller ikke skadet om historien ikke var like dårlig som eneren, og jeg hadde satt pris på om i alle fall en av karakterene var interessant denne gangen, men jeg har ikke veldig store forhåpninger her.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.