Neste uke åpner Frankrike grensene

Vive La France!-ekspansjonen lanseres for Euro Truck Simulator 2.

Få spill klarer å fange opplevelsen av å være på biltur like godt som Euro Truck Simulator 2 og fetteren, American Truck Simulator. Nå har det vært mye fokus på sistnevnte en stund, men i går annonserte SCS Software at de vil lansere den neste ekspansjonen for Euro Truck Simulator 2 neste uke. Den heter altså Vive La France!, og gir oss muligheten til å utforske Frankrike i spillet.

Det nye området.
Det nye området.

Bompenger og landemerker

SCS Software lover 20 000 kilometer med nye veier, 15 nye byer, samt små landsbyer, berømte landemerker, nye selskaper og (sikkert en favoritt) det franske bompengesystemet. Dessuten lover de forbedret vegetasjon langs veiene.

Utgivelsen finner sted den 6. desember, altså neste tirsdag.

Under kan du se en fersk trailer fra den nye utvidelsen. Jeg liker spesielt småveiene her, og håper vi får flere av disse også i American Truck Simulator etter hvert. Skogen helt på slutten er også kul, og det hadde vært fint å se like tette skoger i den eksisterende Going North-ekspansjonen, som blant annet dekker Norge.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.