Nytt jaktspill på trappene

Skaperne av theHunter er snart tilbake med et nytt spill. Det ser ganske flott ut.

Selv om jakt ikke er noe som interesserer meg personlig (på tross av at jeg i praksis bor midt i skauen), syntes jeg jaktspill er litt fascinerende. theHunter er kanskje det beste jeg har spilt, og nå får det en oppfølger. De heter theHunter: Call of the Wilds.

Tror ikke jeg vil skyte deg, gitt.
Tror ikke jeg vil skyte deg, gitt.

Stor og åpen verden

Jakten foregår i en «åpen verden full av liv», med alt fra hjort og bison til fugler og smådyr som alle skal oppføre seg på en realistisk måte. I tillegg loves vi dynamisk vær og full dag/natt-syklus, samt vind. Sistnevnte er litt viktig, fordi dyrene du jakter på kan kjenne lukten av svett jeger hvis vindretningen er riktig.

Vi loves en rik enspilleropplevelse, samt både samarbeidsflerspiller og konkurranse for opp til åtte spillere. Jeg er litt usikker på hvordan enspilleropplevelsen arter seg, men antakeligvis er det snakk om å finne og skyte dyr innenfor visse kriterier. Utviklerne skryter også av en mengde forskjellige våpen som kan skreddersys, men for meg er vel det viktigste at fotoapparatet er med.

En betaversjon skal etter planen slippes allerede før jul, mens fullversjonen kommer våren neste år. Som vanlig er det motoren fra Just Cause-spillene som brukes, og det er Just Cause/Mad Max-utvikleren Avalanche som gir det ut. Her er en trailer:

Jaktspill er én ting, men det jeg egentlig har lyst på, er en Lars Monsen-simulator med fisking, jakt og hele pakka. Kan noen ordne det?

En kommentar om “Nytt jaktspill på trappene”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.