Neverwinter Nights er gratis akkurat nå

I de neste to dagene kan du laste ned det populære BioWare-rollespillet helt gratis.

Det er salg på gang hos GOG, og det promoterer de med et gratis spill. Som de sauene vi er, poster vi om det her på Spillhistorie.no.

Rollespill fra BioWare

Spillet det er snakk om er BioWare-rollespillet Neverwinter Nights, som ved første øyekast ser ut som et typisk, gruppebasert spill lagt til Dungeons & Dragons-universet. Det som gjør spillet interessant er at det egentlig ser ut til å være ment for samarbeidsflerspiller i klassisk penn-og-papir-stil.

Det er for eksempel rimelig lett for spillerne å skape sine egne rollespillkampanjer, og utfordre vennene til å prøve dem. I tillegg finnes det servere som fungerer omtrent som MMORPG-spill, og som har eksistert i mange år.

GOG-versjonen er forøvrig Diamond-utgaven, som inkluderer tre offisielle utvidelser. Spesielt ekspansjon nummer to, Hordes of the Underdark, har fått mye ros. Der originalkampanjen ser ut til å være fokusert på flerspiller, og egentlig ikke har så mye interessant å by på, er dette en langt rikere og mer interessant enspilleropplevelse.

2 kommentarer om “Neverwinter Nights er gratis akkurat nå”

  1. Jeg spilte dette på en persistent server med rollespill-regler i flere år, og mange av mine absolutt beste spilløyeblikk er derfra. Enspilleren er helt håpløs da.

    Svar
    • Visse folk har vel al ikke spilt HotU engang fordi de misliker high-level spill (traumatisert av BG2 sine HLA tenker jeg). HotU var moro som shifter da!

      Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.