Pond Software med julegave for Commodore 64-eiere

Plattformspillet The Bear Essentials lanseres på julaften.

Julen er for mange en nostalgisk høytid, og da passer det jo perfekt å finne frem et godt, gammelt Commodore 64-spill å kose seg med. Eller kanskje et helt nytt Commodore 64-spill. Den 24. desember lanseres nemlig plattformspillet The Bear Essentials for hele verdens favorittmikrodatamaskin, og den nedlastbare versjonen er helt gratis.

Dette ser jo riktig så hyggelig ut!
Dette ser jo riktig så hyggelig ut!

Fruktsamling før vinteren

I The Bear Essentials spiller du en bjørn som må samle frukt før vinteren setter inn, men på samme måte som i virkeligheten, har bjørnen mange fiender. I dette spillet er det hele 60 forskjellige fiendetyper, noe som passer godt, ettersom det også er 60 forskjellige skjermer (fordelt på seks verdener) å spille gjennom.

Spillet er utviklet av Graham Axten, som er en nykommer på spillutviklerscenen for Commodore 64. Utgiver Pond Software er imidlertid velkjent, og de lanserte blant annet det glimrende lille romspillet Spaceman Splorf: Planet of Doom tidligere i år.

Sjekk nettstedet deres for mer informasjon om dette og de andre spillene de har laget. Om du er interessert i en fysisk kopi av The Bear Essentials (på diskett), kan du sende dem en e-post (shop@pondsoft.uk). Den skal koste 10 pund, og slippes neste år.

Ta en titt på denne traileren for  å se hvordan spillet fungerer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.