Åpen verden-spill med detaljert matlaging

Vestiges of the Past er et overlevelsesspill der utviklerne har viet overraskende mye oppmerksomhet til mat.

I går kom jeg over Vestiges of the Past på Steams Greenlight-tjeneste, og jeg må innrømme at jeg syntes det ser litt merkelig ut. På en spennende måte, altså. Spillet beskrives som en sandkasse med en historiedrevet kampanje, der du starter med to tomme hender, og må jobbe deg opp og frem i en realistisk verden basert på utviklernes hjemby, tsjekkiske Brno.

Du kan blant annet jobbe som jeger.
Du kan blant annet jobbe som jeger.

Jobb og tjen penger

Spillet skal ifølge utviklerne ha en fungerende og realistisk verden, der du kan besøke supermarkeder, bensinstasjoner, restauranter, bilverksteder og så videre, og mange av disse stedene kan du også jobbe for å tjene pengene du trenger for å overleve. Jobbene utføres gjennom minispill, og i den nederste videoen kan du blant annet se hvordan matlaging fungerer.

I tillegg til dette loves vi en historie der ikke alt er som det ser ut, og der du ifølge utviklerne må ta valg som du ikke nødvendigvis vil være stolt av.

Vestiges of the Past virker veldig ambisiøst, og det kan selvsagt godt være utviklerne har forsøkt å bite over litt mer enn de kan svelge. Men det virker også som om de har fått inn mange mekanismer og mye innhold i spillet allerede, så det blir definitivt interessant å se hvordan det utvikler seg.

Planen skal være å tidliglansere mot slutten av årets første kvartal, men før det kan skje, må de altså komme seg gjennom Greenlight. Her er en generell trailer:

Og her er en gameplay-film der du får se den tidligere nevnte matlagingen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.