– Advance Wars møter Fire Emblem

Folkene bak Starbound erter oss med sitt neste prosjekt.

Starbound er et av de mer vellykkede jeger-, sanker- og byggespillene som dukket opp i kjølvannet av Minecraft og Terraria, og nå som utviklerne av Starbound har gjort spillet ferdig etter en lang periode i «early access», har de røpet at de jobber med to nye prosjekter (i tillegg til videre oppdateringer av Starbound).

Fullversjonen av bildet.
Fullversjonen av bildet.

Lekker taktikk

De har også gitt ut et bilde fra det ene (via sjefens Twitter-konto), og det ser ganske interessant ut for de av oss som har sansen for taktikk og strategi. Spillet beskrives som «Advance Wars møter Fire Emblem med mulighet for nettspill». Tidligere har de også gitt ut en liten teaser-video fra dette spillet, og siden det er det de snakker om nå, antar nettstedet Niche Gamer at det er det spillet som kommer først.

Utvikleren har imidlertid ikke bekreftet dette, eller sagt noe om når spillet kommer. Her er teaseren:

Jeg har stor sans for enkle, men taktiske spill som Advance Wars og Battle Isle, så dette syntes jeg virker veldig interessant.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.