Dirt Rally kommer til PlayStation VR

Med en egen kartlesermodus der én spiller kan lese kart og den andre kan krasje bilen.

Dirt Rally var et av mine favorittspill i 2015, og nå viser det seg at det fortsatt er liv i spillet. Codemasters har nemlig annonsert en egen VR-versjon for PlayStation VR, som skal lanseres som en ekspansjon på PlayStation Network. I tillegg vil de lansere en versjon som inkluderer PlayStation VR-utvidelsen i butikkene.

Skjermbilde.
Skjermbilde.

Kartlesermodus

For de som allerede har kjøpt spillet er det utvilsomt litt irriterende at Codemasters krever penger for den nye utvidelsen (9,99 pund ifølge pressemeldingen). Men til gjengjeld vil den inkludere en egen kartlesermodus der én spiller får i oppgave å lese kart og sende notene til føreren ved hjelp av håndkontrolleren. Det høres potensielt katastrofalt ut, men er sikkert moro.

Annonseringen har forøvrig ikke falt i veldig god jord på Steam, der det er en tråd på over tusen poster hvor man ber om en versjon for HTC Vive. Spillet støtter Oculus Rift, og det spekuleres i om grunnen til at HTC Vive ikke støttes er at Oculus har betalt Codemasters for eksklusivitet.

Nå som PlayStation VR-versjonen kommer på banen, vil det imidlertid være rart om det ikke skjer noe på Vive-fronten også. Her er uansett en liten teaser-film:

Utviklerne har forøvrig vært stille ganske lenge, men har lovet at de vil ha mye å si nå i 2017. Forhåpentligvis betyr det at de også jobber med en oppfølger.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.