Nye Prey har fått dato

Det neste spillet fra skaperne av Dishonored 2 skal lanseres i mai.

Dishonored 2 var et av de beste AAA-spillene som ble lansert i fjor, og allerede den 5. mai følger utviklerne i Arkane opp med sin neste utgivelse. Det er altså Prey, et førstepersons science fiction-eventyr satt til en romstasjon som går i bane rundt Månen.

Ser pent ut.
Ser pent ut.

Farlige eksperimenter

Du våkner opp etter et «eksperiment som skal forandre menneskeheten for alltid», og det viser seg at ting ikke har gått helt etter planen. Blant annet fordi det nå finnes en hel gjeng uhyggelige og uvennlige romvesener ombord på stasjonen.

Nå må du finne ut hvordan du skal overleve, og sannsynligvis også prøve å redde jordkloden fra de uhyggelige gjestene fra verdensrommet. Som i Dishonored 2 loves stor frihet til å løse situasjonene du møter på fantasifullt vis, med relativt åpne miljøer og muligheten til å skreddersy figuren din underveis.

Spillet kommer til Xbox One, PlayStation 4 og PC. Bethesda ser gjerne at du forhåndsbestiller, men jeg vil egentlig ikke anbefale det (selv om jeg tipper spillet blir rimelig solid). Her er en fersk trailer:

Historien bak Prey er lang og komplisert, og mesteparten er nok fortsatt ikke fortalt. Basert på det jeg har hørt i løpet av årene, tipper jeg at Bethesda helst ikke vil at folk skal vite for mye om det som har skjedd, heller. Heldigvis virker det som originalutvikleren Human Head Studios klarte har klart å overleve prøvelsen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.