Disgaea 2 har kommet til PC

Japansk strategispill med svært godt rykte har ankommet PC-formatet.

Det er gode tider for de som liker japanske spill, og foretrekker PC som spillplattform. Den ene perlen etter den andre ruller ut på Steam, og det virker endelig som japanske utviklere har skjønt at PC-er ikke bare er for arbeid.

Hvis du sier det, så.
Hvis du sier det, så.

Fra PlayStation 2 til PC

Nå har Disgaea 2 dukket opp på plattformen, og spillet ved navn Disgaea 2 PC inkluderer alt innholdet fra Disgaea 2: Cursed Memories på PS2 og Disgaea 2: Dark Hero Days på PSP. Samtidig har PC-versjonen fått et oppdatert grensesnitt med støtte for mus og tastatur, og nye tastatursnarveier for vanlige oppgaver. Sist, men ikke minst, får vi tre spillbare figurer som kun har eksistert i japanske utgaver tidligere.

Disgaea 2 er et strategi/rollespill satt til en fargerik og tilsynelatende rimelig merkelig fantasiverden, der en gruppe raringer må redde verden etter at underverdens prinsesse ved en feiltakelse ble kidnappet. Eller noe slikt. Her får vi turbasert kamp og ikke-veldig-seriøse dialoger, og skal vi dømme etter tilbakemeldingene på Steam, ser den nye versjonen ut til å funke knirkefritt.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.