GTR 3 er annonsert

Den klassiske bilspillserien vender tilbake.

GTR-spillene var en gang i tiden noe av det ypperste innenfor simulatorspill i racingsjangeren, og nå har SimBin UK (som nylig sto opp fra de døde igjen) annonsert at de jobber med GTR 3.

Dette blir en racingsimulator i stil med de tidligere spillene i serien, men den kommer til både konsoll og PC, og spillet skal visstnok støtte både «kjernespillerne» som elsket de to første spillene, og mer avslappede «konsollspillere» (hei, det er SimBin-sjefen med det perfekte navnet Allan Speed som sier dette, ikke meg).

Vannplaning og dag/natt-syklus

Ellers loves vi lekker grafikk takket være den nyeste Unreal 4-teknologien, og støtte for dynamisk døgnsyklus og vær. Det med døgnsyklusen er ikke helt uviktig, ettersom vi her er i samme sjanger som det verdenskjente 24-timersløpet på Le Mans-banen – endelig kan dette simuleres ordentlig.

Når det regner, vil også vannet bevege seg realistisk på banen, og organisk legge seg i dammer der veibanen legger til rette for det. Dette vil kunne føre til vannplaning, og dermed en rask slutt på løpet om du ikke tar høyde for forholdene.

Ellers vil spillet ha flere elementer simulatorfantaster kjenner igjen fra RaceRoom-spillene, inkludert den kritikerroste lyden. Mer informasjon finner du på nettstedet Race Department.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.