Snake Pass ser fortsatt griselekkert ut

Nå har det unike slangespillet fått dato for alle plattformer, inkludert Switch og Steam.

Etter det superseriøse Command Ops 2, er det på tide med noe lystigere her på Spillhistorie.no, og heldigvis har Sumo Digital gitt meg nok en unnskyldning til å skrive om Snake Pass, det flotte plattform/hjernetrimspillet der du spiller en slange og må snoke deg gjennom fargerike miljøer på ekte slange-vis.

Som slanger flest, liker du penger.
Som slanger flest, liker du penger.

Lanseres i mars

De har nemlig annonsert spillets lanseringsdato, som er 29. mars her i Europa. I pressemeldingen skriver de at spillet kommer samtidig til alle plattformer, og det vil altså si Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch og IBM PC (ok, så heter det ikke IBM PC lenger, men alle de andre plattformene har to ord, så nå er det i alle fall rettferdig).

PlayStation 4-versjonen får støtte for PlayStation Pro, Xbox One-versjonen får støtte for Play Anywhere (så du kan teknisk sett kjøpe den på Xbox og spille på Windows 10), og Switch-versjonen støtter både Joy-Con og Switch Pro-kontrollerne. Jeg vet ikke om det er noe spesielt med PC-versjonen, utover at den også kommer til Steam.

Dette er faktisk det første skikkelig uavhengige spillet fra Sumo Digital, en britisk utvikler som har lang historie som kontraktutvikler og spill som LittleBigPlanet 3 og OutRun 2 på rullebladet. Sånn sett minner det litt om suksesshistorien Grow Home fra Ubisoft-studioet Reflections. Får håpe det blir like moro som det ser ut:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.