Switch får ikke Virtual Console ved lansering

Nintendo lover mer informasjon på et senere tidspunkt.

Siden Nintendo annonserte den da ganske revolusjonerende retrotjenesten Virtual Console for Wii, har retrospillbutikken vært en viktig del av onlinetilbudet deres. Her kan man kjøpe og installere spill som opprinnelig kom til gamle konsoller fra både Nintendo og andre aktører, og Wii fikk til og med en håndfull Commodore 64-spill på sin versjon av Virtual Console.

Ikke ved lansering

Ikke for Switch ... enda.
Ikke for Switch … enda.

Nå har Eurogamer videreformidlet nyheten om at den kommende Nintendo-konsollen Switch ikke vil ha Virtual Console-tjeneste ved lansering. Nintendo lover mer informasjon i fremtiden, men vil ikke på dette tidspunktet si noe om når, eller hvorfor tjenesten ikke er der ved lansering.

Ifølge Eurogamer vil Virtual Console for Switch inkludere GameCube-spill, og deres kilder nevnte blant annet Super Mario Sunshine, Luigi’s Mansion og Super Smash Bros. Melee som spill som vil lanseres på tjenesten. Men enn så lenge må vi altså vente en stund til før vi får noe offisiell info om dette.

Fra før av var det klart at Nintendos abonnementsbaserte nett-tjeneste ville inkludere tilgang på retrospill via Virtual Console, og det kan godt tenkes lanseringen av Virtual Console har blitt utsatt i påvente av at denne tjenesten skulle bli klar. Det forventes at den sparkes i gang til høsten.

Nintendo Switch lanseres 3. mars i Norge, og det er … hjelpes, det er bare like over én uke til! Prisen ser ut til å ligge på rundt 3600 kroner her til lands. Her er mer informasjon om konsollen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.