Dra på dinosaurjakt med Turok igjen

Nyversjonen av Turok 2: Seeds of Evil har fått dato og ny trailer.

Førstepersonsskyteren Turok 2 er på vei tilbake, i en ny versjon med forbedret grafikk og en bråte andre nyheter. På spillets Steam-side loves vi «nye fiender, nye våpen, nye oppdrag, nye steder og en ny flerspillermodus», så … mye nytt, altså! Nyversjonen skal lanseres på Steam og GOG den 16. mars.

Dinosaurjakt og litt til

De tullet ikke da de sa «delt skjerm».
De tullet ikke da de sa «delt skjerm».

Originalspillet kom først til Nintendo 64 i 1998, og til PC året etter. Det ble en stor kommersiell suksess for utgiver Acclaim, og ifølge enkelte av datidens konsollanmeldere var det en milepæl innenfor førstepersons skytespill. Det solgte over én million kopier i USA.

Det er Night Dive Studios som står for den nye utgaven, og de lover at vi totalt må bekjempe 35 forskjellige typer fiender, som nå skal være smarte nok til å angripe i grupper og flykte når du får overtaket, i seks forskjellige omgivelser og med over 20 nye våpen.

Flerspillermulighetene inkluderer de beste nivåene og våpnene fra PC og Nintendo 64-versjonene, og støtter ikke bare nettbasert flerspiller via Steam, Galaxy, LAN og direkte (via IP), men også delt skjerm. Man kan også kombinere delt skjerm og nettbasert flerspiller.

I tillegg får vi bedre grafikk, et bedre grensesnitt, og så videre. Sjekk Steam-siden for alt det nye, eller bare ta en titt på denne traileren:

Har jeg rett når jeg sier at Turok-spillene primært var et amerikansk fenomen, eller var de like populære her til lands? Jeg husker dem bare så vidt.

En kommentar om “Dra på dinosaurjakt med Turok igjen”

  1. Har vel hørt om dem, men kanskje først i ettertid? Spilte dem iallfall aldri.

    Men jeg hører at toeren er godspillet (for konsoll-saker :p), så denne må på lista!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.