Fransk revolusjon i Papers Please-aktig spill

Du spiller en dommer midt i blodbadet – skal du være rettferdig, eller skal du tenke på deg og dine?

I We. the Revolution (ja, det skal visst skrives slik) settes du i de fancy skoene til en dommer i revolusjonstribunalet under den franske revolusjonen. Her må du lede rettssaker og dømme folkene som settes på tiltalebenken. De kan være alle slags mennesker, fra vanlige kriminelle til revolusjonære og kontrarevolusjonere – og til og med helt uskyldige borgere.

Valgene dine kan ødelegge for deg selv

Som om ikke dette var utfordrende nok, har du både deg selv og familien din å ta hensyn til. Det er forvirrende tider, og du kan lett ende opp under giljotinen om du havner på fiendelisten til feil mennesker (det hjelper ikke at figuren din er både alkoholiker og avhengig av gambling). I tillegg har du en familie å ta hensyn til.

Spillet virker inspirert av den moderne indie-klassikeren Papers, Please, der du spilte en grensevakt i et stadig mer autoritært østblokkland. Også der måtte du ta vanskelige valg som rammet både skyldige og uskyldige, samtidig som du prøvde å sikre ditt og familiens liv. Det blir spennende å se om We. the Revolution klarer å skape en like involverende og vanskelig spillopplevelse.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.