Ny interaktiv film fra skaperne av The Bunker

I thrilleren Late Shift blir du tvunget til å delta i et ran.

Spillutgiveren Wales Interactive har åpenbart hatt såpass suksess med den interaktive filmen The Bunker at de prøver seg på samme sjanger på nytt, denne gangen med en thriller som heter Late Shift. Det nye spillet skal slippes på PC, Mac, PlayStation 4 og Xbox One, og lanseres i april.

FMV-spillene lever fortsatt

I Late Shift spiller du Matt, som blir tvunget til å delta i et brutalt ran av et auksjonshus. Spillet skal fungere som et «velg ditt eget eventyr»-spill, der dine valg avgjør handlingen videre. I tillegg til at de påvirker de individuelle sekvensene i spillet, er det totalt syv avslutninger. Det skal være totalt over 180 valg, og ingen pauser.

Spillet er skrevet av Michael R. Johnson, som skrev 2009-filmen Sherlock Holmes. I rollene finner vi blant annet Joe Sowerbutts, Haruka Abe og Richard Durden. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.