Syberia 2 er gratis på Origin akkurat nå

Mïcroids’ flotte pek-og-klikk-eventyr kan midlertidig skaffes for null kroner på EA-tjenesten.

Syberia 3 lanseres i april, og hvis du kunne tenke deg å oppleve originalspillene før historien fortsetter i det tredje spillet, har du nå fått en grei mulighet til å skaffe deg Syberia 2 uten å betale et rødt øre. På nettbutikken Origin er det nemlig gratis i disse dager.

Syberia 2 foregår i kjølige miljøer.
Syberia 2 foregår i kjølige miljøer.

On the House

Kampanjen er en del av «Origin spanderer»-kampanjen (som den heter på norsk), og som vanlig kan vi nok regne med at spillet er gratis i noen uker. Men nøyaktig hvor lenge vet vi ikke, så om du syntes tilbudet virker interessant, bør du nok utnytte deg av det før snarere enn senere.

«Problemet» er at Syberia 2 er en direkte fortsettelse på hendelsene i originalspillet, så du bør nok helst begynne der om du først skal spille deg opp på serien. Men nå er det i alle fall det blitt betydelig billigere, med tanke på at toeren er gratis.

Syberia-spillene følger en amerikansk advokat ved navn Kate Walker, som starter eventyret i en stille og rimelig spesiell småby i Europa, der hun skal finne eieren av en fabrikk som selskapet hun representerte hadde gjort en avtale om å kjøpe. Han viste seg imidlertid å ha forlatt byen, og Walker ble nødt til å reise østover med et gammelt tog, for å finne ham.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.