Flere hundre GDC-videoer er ute nå

Om utviklingen av alt fra Owlboy til Oregon Trail. Her er det mye spennende!

Den årlige Game Developer’s Conference gikk nylig av stabelen, og i tillegg til å være en arena der spillutviklere fra hele verden møtes for å vise frem det de jobber med, har messen alltid et tettpakket program med foredrag og paneler om spennende temaer innenfor spillutvikling.

Videoene er ute på nettet

For de av oss som ikke har anledning til å dra til USA, er det heldigvis slik at de legger ut video fra de fleste av disse foredragene på nettet. En del av disse videoene er forbeholdt medlemmer, men mye er tilgjengelig for alle. Nå har de lagt ut over 400 videoer fra årets messe, og der er det mye interessant.

Om du setter pris på spillhistorie, kan du se foredrag om utviklingen av Civilization, The Oregon Trail, Seaman og Deus Ex. Om du heller er interessert i nyere spill, er det for eksempel to foredrag om utviklingen av norske Owlboy i utvalget. Og mye, mye mer. Bare ta en titt.

GDC kommer til å legge ut mye av dette innholdet på YouTube også.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.