Nå kan du teste en demo av Civilization VI

Lurer du på om det nyeste Civilization-spillet er noe for deg?

Civilization VI ser ut til å ha blitt en suksess for Firaxis, men det er fortsatt ikke mer populært enn sin forgjenger på Steam. Nå håper utvilsomt Firaxis å friste noen flere spillere til å teste den nyeste utgaven, ved hjelp av en demo som er lansert på Steam.

Spill som Kina

Demoen gir deg muligheten til å spille som kinesiske Qin Shi Huang på et kart der også USA, Egypt og Sumer befinner seg. Kartet er likt hver gang du spiller. Øvingsdelen, som har Sumer og Egypt, er også inkludert. Begge modusene er begrenset til 60 turer i demoen.

Du laster ned demoen via spillets Steam-side.

Jeg syntes Civilization VI er et godt strategispill, men det hadde visse problemer ved lansering. Noen av disse har heldigvis blitt fikset av senere oppdateringer. Den tredje store spilloppdateringen ble lansert i februar. Her er litt om den kinesiske lederen du får spille i demoen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.