Norsk utvikler lager spill om krigsbarn

My Child: Lebensborn handler om å oppfostre et «tyskerbarn» i Norge etter krigen.

Sarepta Studio har startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter for å få økonomisk støtte til å fullføre My Child: Lebensborn, en slags livssimulator der du får i oppgave å oppfostre et barn født under lebensborn-programmet under andre verdenskrig. Gjennom dette programmet fikk norske mødre barn med tyske soldater, og disse barna hadde det alt annet enn lett etter krigen.

Vanskelig møte med lokalsamfunnet

Du spiller som adoptivforelderen til en syvåring i 1951, og du er alene med alle utgiftene og utfordringene. Barnet skal til å starte på skolen, og møtet med lokalsamfunnet blir hardt. I løpet av 4-5 timer må du forsøke å hjelpe barnet gjennom tiden som kommer.

My Child: Lebensborn skal være inspirert av sanne historier, og utviklerne har involvert norske krigsbarn (som nå er i syttiårene) i utviklingsprosessen.

Spillet skal etter planen lanseres som et premiumspill for mobile plattformer i 2017. Folkefinansieringskampanjen ser ut til å ha gått bra til nå, med nesten 40 000 av totalt 100 000 samlet inn allerede. Her kan du se Kickstarter-presentasjonen:

https://www.kickstarter.com/projects/1071941972/my-child-lebensborn-a-nurture-game-about-emotional

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.