DotEmu legger ned butikken sin

Last ned spillene du har kjøpt hos dem før 1. juni.

Franske DotEmu har gjort en rekke klassikere tilgjengelige for moderne systemer i årenes løp, og de ser ut til å ha hatt en viss suksess med dette (pluss, deres kommende Wonderboy 3-nyversjon ser herlig ut). Det som ikke ser ut til å ha fungert like godt, er deres egen nettbutikk.

Last ned spillene dine nå

Etter seks år legges den nå ned. Det er ikke lenger mulig å kjøpe nye spill der, og fra og med 1. juni vil du heller ikke kunne laste ned spillene du har kjøpt. Dette er ikke et kjempeproblem så lenge du faktisk er klar over det, ettersom DotEmu-spillene er DRM-frie, og du kan altså bare laste dem ned på din egen maskin (eller slenge dem i nettskyen, om du vil).

Men det krever altså at du får gjort det, helst før du glemmer at du hadde en DotEmu-konto igjen, og det plutselig er for sent.

DotEmu virket ofte litt som GOG med færre spill, men de hadde faktisk noen unike produkter som nå ikke lenger er kommersielt tilgjengelige. Et eksempel er Silmarils Collection, en samling med 16 spill fra den franske utgiveren Silmarils. Litt under halvparten av spillene i samlingen (som Ishar-spillene) er heldigvis til salgs på GOG, men resten er nå borte fra markedet igjen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.