StarCraft blir pusset opp i ny versjon

Mens originalen skal bli gratis.

Som de fleste har rapportert allerede, jobber Blizzard med en nyversjon av det klassiske sanntidsstrategispillet StarCraft. Den heter, passende nok, StarCraft: Remastered, og skal slippes allerede til sommeren. Inkludert er nye utgaver av både originalen og Brood War.

Samme spill, ny presentasjon

Gammelt vs. nytt.
Gammelt vs. nytt.

Selve spillmekanismene vil være de samme som før, men presentasjonen pusses kraftig opp. Enten du spiller historiedelen eller flerspiller kan du se frem til forbedret bredskjermgrafikk i 4K, og nyinnspilt musikk og dialoger. De originale filmsekvensene gjenskapes i 1080p.

Dessuten loves vi ny teknologi for å koble spillere sammen i flerspiller, og andre nye saker som muligheten til å lagre spillet ditt i nettskyen. Stikk innom den offisielle siden til spillet for å se en hel haug sammenligninger av gammelt og nytt.

Blizzard sier også at originalversjonene av StarCraft og Brood War skal bli gratis. De jobber for øyeblikket med en oppdatering for spillene, og når den er sluppet, vil de ikoniske strategispillene bli tilgjengelig kostnadsfritt. Ifølge Eurogamer skal man kunne spille mot hverandre på tvers av versjonene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.