Savner du de gamle Zelda-spillene?

Nylanserte Blossom Tales: The Sleeping King kan kanskje være noe for deg.

Det nye Zelda-spillet er visst veldig flotte saker, men om du kunne tenke deg noe mer i stil med de gamle spillene for SNES og GameBoy, virker Blossom Tales som noe du bør ta en titt på. Det er et todimensjonalt actioneventyr satt til en fargerik verden, fullstappet av utfordringer og flott pikselkunst.

Spillets verden skal være stor og åpen, med mange ulike steder å besøke (inkludert fem utfordrende grottesystemer). I tillegg til å drepe monstre må du løse gåter og finne skatter, inkludert nye våpen og magiske formularer. Alt akkompagneres av en «sjarmerende historie», som følger ridderen Lily i hennes forsøk på å redde kongeriket Blossom.

Det ser generelt veldig pent ut, og brukeranmeldelsene på Steam er så langt nesten utelukkende positive. Om du ikke lar deg overbevise, kan du laste ned en demo for å prøve spillet selv. Her er en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.