Den interaktive filmen Tender Loving Care er relansert på PC

Oscar-nominerte John Hurt spiller en av hovedrollene i denne thrilleren fra 1998.

Tender Loving Care er et av de smårare eventyrspillene som dukket opp på nittitallet, etter at CD-ROM-formatet ga spillutviklere mulighet til å fylle spillene sine ekte videosekvenser. Det beskrives som en interaktiv thriller, med den britiske skuespilleren John Hurt (som døde tidligere i år) i hovedrollen.

Du påvirker handlingen

Det er ikke noe gøy på TV lenger.
Det er ikke noe gøy på TV lenger.

Spillet fungerer som en film delt opp i kapitler, og mellom hvert kapittel må du svare på ulike spørsmål om det du har sett. Dine svar kan så være med å påvirke hva som skjer videre. Handlingen følger psykologen Dr. Turner (John Hurt), og historien om en av hans pasienter som sliter etter at datteren hennes ble drept i en bilulykke.

Som tittelen gir et lite hint om, har spillet det man kanskje kan kalle for «voksent» innhold. Men det er ikke verre enn at spillet i 2012 kunne bli relansert på Apple-dingser.

Opprinnelig kom Tender Loving Care i 1998, etter en turbulent utviklingsperiode. I utgangspunktet var det under utvikling hos The 7th Guest-skaperen Trilobyte, men uenigheter om hvilken retning selskapet skulle gå i resulterte i at spillskaper Rob Landeros ble sparket, og tok med seg prosjektet til et nytt studio ved navn Aftermath Media.

Nå har det altså kommet til Steam, og ifølge nettstedet til utvikler Aftermath Media skal det også komme til GOG. På Facebook sier imidlertid en representant for utgiver Night Dive Studios at det ikke foreligger noen planer om GOG-utgivelse nå. Her er i alle fall en trailer:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.