Nok et Acclaim-spill lanseres på Steam

Extreme-G 2 følger Gladiator: Sword of Vengeance og Trickstyle ut på markedet.

Throwback Entertainment fortsetter å lansere gamle spill fra den nedlagte utgiveren Acclaim på Steam. Tidligere i år har de gitt ut det blodige kampspillet Gladiator: Sword of Vengeance og det futuristiske skatespillet Trickstyle, og nå følger racingspillet Extreme-G 2.

Likte du dette spillet?
Likte du dette spillet?

Full fart med svevesykler

Dette er et racingspill ikke helt ulikt wipEout, som opprinnelig kom i 1998. Spillet har 12 unike miljøer med 36 forskjellige baner, samt flerspiller, massevis av svevesykler å leke med, og våpen man kan bruke til å ødelegge for motstanderne med.

Throwback Entertainment forteller at de gjerne vil lansere flere spill i serien på Steam, men at dette var det eneste som hadde PC-versjon allerede, og dermed er lettest å overføre. Vi får bare se hva de får til. Extreme-G 2 kommer i løpet av måneden.

NB: Toppbildet er fra boksen til Extreme-G 3.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.