Husker du plattformspillet Gods?

Nå får Bitmap Brothers-spillet en nyversjon på PC.

Gods er plattformspill som antakeligvis er best kjent for sin stilige grafikk og musikk. Spillet kom fra britiske Bitmap Brothers, til blant annet Amiga-plattformen. Nå får det en nyversjon for PC, der du på samme måte som i det nye Wonder Boy-spillet kan veksle mellom original og ny grafikk når som helst under spillingen.

Tror jeg foretrekker originalgrafikken.
Tror jeg foretrekker originalgrafikken.

Trenger en liten overhaling

Nyversjonen har egentlig blitt utviklet for mobile plattformer, men utviklerne lover at PC-versjonen vil få bedre grafikk. For øyeblikket har de dessverre bare bilder fra mobilversjonen å vise til – og skal jeg være helt ærlig, er de ikke spesielt imponerende.

Heldigvis blir det som nevnt mulig å spille med originalgrafikken, da med en glattere bildeoppdateringsfrekvens enn i den gamle versjonen. Om du syntes det høres interessant ut, kan du stikke innom Greenlight for å gi spillet din stemme der.

Her er en kort teaser-film:

Jeg må innrømme at jeg aldri helt falt for originalen, uten at jeg helt kan forklare hvorfor (det er lenge siden nå). Jeg husker imidlertid at jeg trodde ordene i tittelmelodien var «into the waterfall», noe som aldri helt ga mening. Siden tittelmelodien kanskje er det mest kjente ved spillet, kan jeg jo legge den inn her:

3 kommentarer om “Husker du plattformspillet Gods?”

  1. Fra 8 bit til 32..Hvis ikke man kan få til noe bedre en det det der.. kan man heller bare la vær..
    Gods var kult det, (di fleste til bitmap-brothers var det) men var lit keitete bevegelser i plattform spilla..samma i magicpockets. Uttover det, knallbra spill.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.